Köpvillkor

Priser:
Våra priser inkluderar moms och gäller tills annat anges.

Betalning:
Våra kunder kan välja mellan att betala med:

– Kort: betalning sker direkt.
– PayPal: betalning sker direkt.
– Faktura: En faktura följer med leveransen mot och du har 15 dagar på dig att betala din faktura. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse och då tillkommer en avgift på 60 kr plus dröjsmålsränta på 20 %. Om vi sedan blir tvungna att överlåta fordran till vårt Inkassoföretag tillkommer deras kostnader. Fakturaavgift på 19kr kan tillkomma för order under 1000kr.

Abonnemang
Du kan när som helst säga upp abonnemanget, pausa abonnemanget eller ändra frekvens. Minsta volym 3st oljor per abonnemangs leverans. Kontakta oss på Tel:031-360 88 40 eller mejla oss på info@arcticmed.se.
Vi levererar endast abonnemangs produkter till adresser inom Sverige. Det går inte att kombinera abonnemangserbjudanden med rabattkoder, registreringskoder eller andra erbjudanden.

Leverans:
Alla varor som ligger ute på vår hemsida finns i lager. Vi skickar våra leveranser kostnadsfritt med Posten (MyPack eller företagspaket) eller Schenker. Du hämtar sedan paketet hos närmaste utlämningsställe (större best=företagspaket).
Normal leveranstid är inom 1-4 arbetsdagar. Vid eventuell försening av din leverans informerar vi dig direkt om anledningen till detta och meddelar ny tidpunkt för leverans. Du som kund har då rätt att häva köpet utan kostnad.

Ångerrätt:
Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna.
Vid retur måste varan sändas tillbaka till oss i oskadat skick. För kosttillskott, hygienartiklar och förbrukningsartiklar gäller inte ångerrätten om förpackningen är bruten. Vid retur står du som kund för eventuella skador som kan uppstå under transporten.

Vid retur sänds varan till:
Arctic Health AB:
Lidalsbacken 7
511 58 Kinna

Ring oss på kundtelefon 031-360 88 40  eller maila till info@arcticmed.se så hjälper vi dig.

Vid eventuell tvist rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras beslut.

Reklamation:
Vid reklamation av felaktig vara ber vi dig kontakta oss på telefon 031-360 88 40. Alla reklamationer returneras kostnadsfritt. Kontakta oss så sänder vi ut förbetald returlapp.

Återbetalning:
Du som kund har rätt att återfå dina pengar inom 30 dagar från den dag vi mottagit ditt meddelande om att du häver köpet. Om vi (Arctic Health AB) företar omleverans eller avhjälpande av felet vid reklamation skall eventuella fraktkostnader återbetalas inom 30 dagar från den dag vi mottagit den reklamerade varan.

Privat Policy:
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personsuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@arcticmed.se

För att få veta mer om dina rättigheter och skyldigheter besök konsumentverket och titta framförallt på distansavtalslagen & E-handel.

 


Köpvillkor – ArcticMed för bra balans mellan fettsyrorna Omega-6 och Omega-3